Atletski klub ŽumberakMI U MEDIJIMA
Drago Paripović

PRIČA O PARIPU (članak)


[INTERVJU] Najbrži hrvatski maratonac Drago Paripović: 60. rođendan provest ću radno i trčeći, a trčat ću do posljednjeg daha...
Kako je to bilo u njegovo vijeme, zašto nakon 40 godina trčanja ne namjerava stati i kako to da je u 60-tim godinama još uvijek među najbržim Hrvatskim maratoncima.
UTRKA KIŠNI ČOVJEK 2019. (video)


Izvještaj Sportske TV o utrci "Kišni čovjek" koju smo organizirali uz medijsku potporu Društva sportskih novinara i na njihov dan. Sredstva su namjenjena Centru za autizam koji je zajedno sa nama živio nekoliko lijepih sportskih mjeseci i stvorio duboke veze sa našim atletičarima.
KIŠNI ČOVJEK 2019. (članak)


Izvještaj sa utrke Kišni čovjek.
Bilo je lijepo trčati sa polaznicima i djelatnicima Centra za autizam, sa mnogim Zagrebačkim trkačima. Posebno je bilo lijepo u svemu tome imati podršku mnogih javnih osoba poput Ivanke Boljkovac, Borisa Jokića, Jure Ozmeca, Lade Tedeschi Fiorio, Branimira Šobota i dr.
MLADENE PROBUDI SE 2018. (video)


Naša prva humanitarna utrka koja nas je sa oduševljenjem uvela u jedan novi svjet. Našem trčanju dala novi smisao i zbližila sa obitelji Mladena Rušimira koja se već 20 godina bori za njegov što kvalitetniji život.
MLADENE PROBUDI SE 2018. (članak)


Članak Hrvatskog novinarskog društva o tome zašto smo trčali za Mladena, tko je sve podržao utrku i najava utrke na nasipu kojoj se na kraju odazvalo preko 600 trkača i trkačica.
Utrka je održana na Međunarodni dan sportskih novinara a posebno nas je veselilo pisustvo Mladena i njegove obitelji. Jedan zaista lijep događaj u povijesti našeg kluba.
TRČIM DAKLE JESAM (video)


Gostovanje naše Danice na "Mreža tv" u kojoj govori o školi trčanja, o počecima, promjenama u životu, načinu razmišljanja, opremii mnogim drugim pozitivnim iskustvima.


24. ŽUMBERAČKA UTRKA (članak)


Najava Žumberačke utrke 2019. godine.
Opis staze, mjesta u kojem se trči, ljepote Žumberka i svega ostalog što smo pripremili za naše trkače. I što pripremamo 24 godine za redom.
23. ŽUMBERAČKA UTRKA (video)


TREND TV - Video uradak Karlovačke televezije i sjećanje na našu utrku 2018. godine. Prisjetimo se zanimljivih detalja...